Ei tea, kas neid Tallinki sooduskuponge, mis klientidele saadetakse, saaks ka kellelegi ära anda? Või peab need realiseerima sama inimene, kellele need saadeti?
Küsin seepärast, et mulle saadeti üks, mis annab tasuta ühe otsa sõidu Helsingisse kuni neljale inimesele (tagasi tuleb siis endal ise osta) ja mul endal ei ole võimalust minna. Annaks selle hea meelega kellelegi, kes sellest rõõmu oskab tunda, lihtsalt ära.
Aga kui need on nimelised, siis pole sellest muidugi kasu Tegelt, Tallinkil ju samas kasulikum, kui see ei oleks nimeline ja keegi ikka vähemalt selle tagasisõidu eest maksaks ...
Vaatasin kupongi, minu nime seal peal ei ole, lihtsalt: Hea Club One klient Seega seda saaksid kasutada kõik Tallinki kliendikaardi omanikud, samas jälle neil kõigil on sellised kupongid juba kindlasti olemas
Aga kuskile helistada ja üle küsida ma tõepoolest ei viitsi... Mõni Tallinki inimene võiks siinsamas foorumis vastata, selleks need foorumid ju ongi, et inimesed omavahel suhtleksid ja oma küsimustele vastuseid saaksid
Uurisin Tallinkist järele ja selle Club One "VIP SILVER" kinkekaardi võib üle anda ka teistele inimestele, AGA see ei kehti mitte ainult ühe suuna reisiks, vaid saab valida kas Tallinn-Stockholm kruiisi (B-klassi kajutis), Tallinn-Helsingi päevakruiisi või kuni 4 ühe suuna piletit, kui Sa kruiisiga tagasi tulla ei taha (nt tahad kauemaks kohapeale jääda). Maksta tuleb vaid sadamamaks 63 EEK reisija kohta ühel suunal.
Äkki soovid nüüd ikkagi ise kruiisima minna, sest tagasi saab ka Kui kaart on aga endiselt pakkumisel, olen igal juhul käpp
Ahsooo, niimoodi... Igatahes tänks, et võtsid vaevaks järgi uurida
No jah, see mõnevõrra muidugi muudab asja, aga ma 100% kindel veel ei ole, igatahes uurin asja. Arutan perega läbi ja siis annan Sulle kindlasti siinsamas teada!