Jälgi meid Facebookis Jälgi meid Twitteris Turismiweb.ee Ilmake.ee
EST  |  ENG

+17 °C
Tallinn
Ilm kl 6:20

+18 °C
London
Ilm kl 4:20

+15 °C
Kaplinn
Ilm kl 5:00

+31 °C
Bangkok
Ilm kl 10:30

+20 °C
Sydney
Ilm kl 13:40

+24 °C
New York
Ilm kl 22:51

+12 °C
Buenos Aires
Ilm kl 0:00
Turism.ee » Foorum » Ostan-müün-vahetan » Annan ära
MHL Autor: MHL
Kuupäev: 03.12.2009 11:50

Tallinki Club One ühe otsa pilet neljale tasuta
Ei tea, kas neid Tallinki sooduskuponge, mis klientidele saadetakse, saaks ka kellelegi ära anda? Või peab need realiseerima sama inimene, kellele need saadeti?

Küsin seepärast, et mulle saadeti üks, mis annab tasuta ühe otsa sõidu Helsingisse kuni neljale inimesele (tagasi tuleb siis endal ise osta) ja mul endal ei ole võimalust minna. Annaks selle hea meelega kellelegi, kes sellest rõõmu oskab tunda, lihtsalt ära.

Aga kui need on nimelised, siis pole sellest muidugi kasu :( Tegelt, Tallinkil ju samas kasulikum, kui see ei oleks nimeline ja keegi ikka vähemalt selle tagasisõidu eest maksaks ...
Kairts Autor: Kairts
Kuupäev: 03.12.2009 12:39

Hei MHL, aga uuri, kas kupong on nimeline :P Might be interested :)
Kuupäev: 04.12.2009 11:30

Vaatasin kupongi, minu nime seal peal ei ole, lihtsalt: Hea Club One klient :) Seega seda saaksid kasutada kõik Tallinki kliendikaardi omanikud, samas jälle neil kõigil on sellised kupongid juba kindlasti olemas :)

Aga kuskile helistada ja üle küsida ma tõepoolest ei viitsi... :( Mõni Tallinki inimene võiks siinsamas foorumis vastata, selleks need foorumid ju ongi, et inimesed omavahel suhtleksid ja oma küsimustele vastuseid saaksid :P
Kuupäev: 04.12.2009 14:55

Hei MHL!

Aitäh Sulle!

Uurisin Tallinkist järele ja selle Club One "VIP SILVER" kinkekaardi võib üle anda ka teistele inimestele, AGA see ei kehti mitte ainult ühe suuna reisiks, vaid saab valida kas Tallinn-Stockholm kruiisi (B-klassi kajutis), Tallinn-Helsingi päevakruiisi või kuni 4 ühe suuna piletit, kui Sa kruiisiga tagasi tulla ei taha (nt tahad kauemaks kohapeale jääda). Maksta tuleb vaid sadamamaks 63 EEK reisija kohta ühel suunal.

Äkki soovid nüüd ikkagi ise kruiisima minna, sest tagasi saab ka :) Kui kaart on aga endiselt pakkumisel, olen igal juhul käpp :P
Kuupäev: 04.12.2009 15:06

Ahsooo, niimoodi... :) Igatahes tänks, et võtsid vaevaks järgi uurida :P

No jah, see mõnevõrra muidugi muudab asja, aga ma 100% kindel veel ei ole, igatahes uurin asja. Arutan perega läbi ja siis annan Sulle kindlasti siinsamas teada!
Kuupäev: 04.12.2009 15:08

Jaa, muidugi! :)
Teemale vastamiseks pead registreeruma või sisse logima.
Kasutaja:
Parool:
Registreeru
Unustasid parooli?
HostelBookers.com
Soodsaim majutus
enam kui 2500 sihtkohas
ilma broneerimistasuta
HostelBookers.com