Art-Salong Grao

Tallinn, Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Art-Salong Grao / Tutvustus

ART-SALONG GRAO on meeldivate kokkusaamiste, uute kohtumiste ja salongliku suhtlemise paik, aga samuti hubane ja ligitõmbav kohvik, kuhu olete alati rõõmuga oodatud.
Kõik interjööri pisidetailid on valitud maitsekalt ja armastusega, sest Vene teatri seinte vahel ei saagi olla teisiti – kõik on väga stiilne ja peen.
Päeval kostitatakse teid siin koduste buffet-lõunatega, aga õhtul saate meeldivalt veeta aega sõprade ja loominguinimestega.
Pole saladus, et tänapäeva elu tegelikkuseks on saamas meie eraldatus ja tõeliselt hea suhtluse puudumine. Art-salong GRAO lisab traditsioonilisele teatri vastastikuse mõju skeemile, mis tekib printsiibil „lava-teatrisaal“, uue dialoogivormi: võimaluse suhtlemise jätkamiseks pärast etendust, vabamas õhkkonnas, tee-ja kohvitassi või veinipokaali taga.
Kui te tunnete puudust ilusate kohtumiste ja meeldiva ajaveetmise järele, siis olete teretulnud Art-salongi GRAO!

GRAO-buffet kutsub lõunale!

Esmaspäev-laupäev 12 kuni 17
VALIGE, MIS MEELDIB! Salat+supp+soe toit - vaid 3.50 €

Romantiline õhtusöök teatris

Ostes pileti etendusele, ärge unustage soetamast ja broneerimast ka romantilist õhtusööki, mis serveeritakse teile Art-Salongis Grao.
Peale head etendust ei tahaks tormata jälle argiruttu, vaid võtta endale hetk maitsva söögi ja pokaali veiniga, kuulata muusikat, nautida hetke.
Caesari salat kana ja rucolaga...Päikese käes küpsenud tomatid mozzarella, basiilikuga ja seesamiga pestokastmes... Krõmpsuv jääsalat küpsetatud kanatükkidega, basiiliku ja parmesaniga ....Lõheroos juustu, värske rohelise ja basiilikuga õrnas veini-spinati-koorekastmes... Juustus küpsetatud õrn kanafilee, ananassi ja värske rohelisega....
Valige, mis teile meeldib ja tere tulemast Art-Salong Graosse! Osta pileti ja valida roog romantiliseks õhtusöögiks saate Grao kassast.

Täiendav info ja laudade broneerimine tel. 611 4952

Art-Salong Grao / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega

Kõik, kes vaatasid "Art-Salong Grao", vaatasid ka