MEXICANA Taqueria

Tallinn, Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

MEXICANA Taqueria / Tutvustus

Mexicana on taqueria ehk mehhiko restoran, kus pakume teile parimaid tacosid, burritosid ja teisi mehhikopäraseid toite ja jooke. Meie eesmärgiks on pakkuda teile tükike kuuma ja teravat kogemust kunagisest maiade tsivilisatsioonihällist Mehhikost. Mexicana kujul oleme Mehhiko päikese toonud teile kätte Tallinna vanalinna ühte parimasse tulipunkti Suur-Karja tänaval, kuhu pääsete lihtsasti nii jalgsi kui autoga.

Mexicana toitudes on olulisel kohal kvaliteetsed toorained, mille seast leiate meile väga koduseid ja tuttavaid nimetusi nagu näiteks tomat, uba, sibul, salat, juust, riis, kana- ja veiseliha jne, mida täiendavad aga vähemtuntud köögiviljad avokaado, erinevate tšillide, maisi jms näol. Mitmetes meie toitudes on tähtsal kohal nisu- või maisitortillad, millest pannakse kokku tacod, burritod ja fajitad. Kui tahate teada, mis nende võõrapäraste nimede taga täpsemalt on, siis tulge meile külla ja meie lahke meeskond selgitab kõike lähemalt. Toitude kõrval on meie taquerias oluline koht ka kohapeal valmistatud kastmetel nagu näiteks guacamole ja erinevad salsad. Põhimenüü kõrval leiate ka piisava valiku tervislikest salatitest, käsitöö-burgeritest ja õhukese põhjaga pitsadest.

Mexicana joogimenüüs on kesksel kohal värsked mahlad ja smuutid, mis on ühteaegu väga maitsvad kui tervislikud. Alkoholi sisaldavate jookide osas pakume teile Mehhikost pärinevaid margariitasid ja frozen margariitasid, milles on üheks oluliseks komponendiks tekiila. Tekiilavalik on meil tavapärasest laiem ja soovi korral saate parimaid tekiilasid nautida ka täitsa puhtalt. Kõrvale pakume põnevaid ja tuliseid mehhikopäraseid snäkke nagu näiteks tulised jalopenod ja nachod erinevate salsadega.

Mexicanat külastades vaadake kindlasti üle ka meie seintel asuvad maiade jumalused Akna, Itzamn, Ixmucane ja teised, kes toovad teile kindlasti õnne!

Tulge, nautige kohapeal või tellige kaasa!

MEXICANA Taqueria / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega